Fout
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 549
image image image

 Welkom bij Moodokwan

Van harte welkom op de website van Taekwondo Moodokwan. Kijk gerust verder en wie weet ben je na het kijken klaar om aan de slag te gaan bij Taekwondo Moodokwan. Misschien tot snel.

Video Pagina

Bekijk nu ook video's in de vernieuwde multimedia sectie!

Nieuwe Leden Sectie

Login In de vernieuwde leden sectie en schrijf je in voor opkomende wedstrijden en nog veel meer!

  • Welkom
  • Multimedia
  • MDK Leden
Fout
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 549

Verslagen

Nabil_NK_2012Team Moodokwan wist dit jaar een Nationale Titel te bemachtigen in Almere. Team Moodokwan is trots op de Nederlands Kampioen; Nabil Ancharad. Dit is Nabils eerste deelname aan de NK.

Na vier tegenstanders verslagen te hebben, met mooi spel, mag hij zeer trots zijn op de titel. Nu keihard trainen om volgend jaar zijn titel te verdedigen. Binnenkort kan je hier een intervieuw lezen van Nabil en weten wij meer over hoe híj het heeft ervaren.

Lees meer...

Open_BrusselZondag 18 december 2011 zijn twee Moodokwanners, Hans Massing en Mohammed el Khouakhi, afgereisd naar Brussel voor de ''international Indoor Brussels Taekwondo Tournament''. Dit is een internationale toernooi met deelnemers uit maar liefst 16 verschillende landen.

Met een kleine maar gezellige aanhang wisten de Moodokwanners allebei in de prijzen te vallen; Mootje wist brons te halen en Hans nam Goud mee naar huis.

Lees meer...

Open_Yoo_Sin_2011Afgelopen zaterdag reisden 15 Moodokwanners richting Nijmegen om deel te nemen aan het 4e Yoo Sin Toernooi. Dit toernooi telde dit jaar maar liefst 350 deelnemers. In totaal heeft Moodokwan 13 bekers weten te bemachtigen.
Wij hebben maar liefts 10 finale partijen gespard, daarvan wisten 5 Moodokwanners de finale te winnen en de  eerste plaats te halen. Mede namens de goede aanmoedigingen van de rest ;).

Lees meer...

altZaterdag 23 april 2011 was het weer zover. De derde editie van de Open West Kampioenschappen in Den Haag. Moodokwan werd vertegenwoordigt door 23 Moodokwanners. Van Pupillen, aspirante en junioren. Het was een leuk gezelschap en gelukkig zijn er ook aardig wat prijzen binnen gehaald.

Lees meer...

Om de 50-jarige betrekkingen tussen Korea en Nederland te vieren heeft het Kukkiwon demonstratieteam op woensdag 6 april een spetterende demonstratie gegeven.

Lees meer...

Volg ons ook op:

  • Facebook Page: 190407591002714
  • Hyves: moodokwan
  • Twitter: moodokwandh
  • YouTube: taekwondomoodokwan

Recente Video:

Agenda:

No events

Recente reacties:

Links: